This website uses cookies to analyse traffic (only anonymized and aggregated data), remember your preferences, and serve non-personalized advertisments (using Adsense).

Kun tilaaja ottaa vastaan valokuvaustarjouksen, hän hyväksyy sen, että hän on tutustunut valokuvaajan portfolioon ja aikaisempiin töihin, jotka löytyvät verkkosivuilta ja sosiaalisessa mediassa. Näin olleen hän hyväksyy myös minun kuvaus- ja kuvankäsittelytyylin.

Varaus

Kaikki kuvausajat varataan varausmaksulla. Varausmaksun summa tällä hetkellä on 60e. Kun olen vastaanottanut varausmaksusi, lähetän lisäohjeita valokuvauksesta. Jos tilaaja ei saavu valokuvaukseen sovituna ajankohtana peruamatta tai siirtämättä kuvausta 30 päivää ennen valokuvausta, ennakkomaksu ei palauteta. Jos tilaaja on myöhässä kuvauksen hän on ilmoitettava siitä valokuuvajalla ja hän hyväksyy valokuvauksen ajan lyhentämisen myöhästymisen ajalla. Pyydän saapumaan ajoissa!

Kuvauksen Jälkeen

Esikatselugalleria kuvien valitsemista varten on valmis pari viikon päästä valokuvauksesta.
Tilaajan on valittava valokuvat on kahden viikon sisällä. Jos päätöksen tekoon menee tilaajalla enemmän aikaa,

otta hän yhteyttä valokuvaajaan. Muissa tapauksissa kahden viikon jälkeen valokuvaaja valitsee parhaat kuvat kuvankäsittelyyn itse. Kuvien käsittely kestää muutamasta päivästä kahteen kuukauteen - riippuen valokuvaajan varaustilanteesta. Alustavat toimitusajan sovitaan valokuvauksen jälkeen. Käsittelemättömät valokuvaut ei tilaajalle toimiteta. Tilaaja saa viestin kuvien valmiudesta.

Yksityisyyden suoja

Esikatselugalleria on salasanasuojattu.

Minä kunnioitan teidän yksityisyyttä enkä julkaise teidän kuvianne netissä, jos ette näin halua.

Maksutavat

Lasku

ukkofi_badge2_s.png

Muuta

Tulen olemaan erittäin kiitollinen jos arvostellette työtäni, annatte palautetta tai suosittelette minua tuttaville.

 

Kauttani onnistuu taitavan meikkaajan palvelut.